OSIRIS

OSIRIS

Grip op de studie voor de student

OSIRIS

SaaS

Ontzorgd worden, ook voor koppelingen

OSIRIS

Consultancy

Met onze expertise helpen we u graag verder

OSIRIS

Nieuws

Blijf op de hoogte

Het student informatiesysteem waar de student centraal staat!


OSIRIS is hét Student-informatiesysteem (SIS) voor het hoger onderwijs, en vanaf begin 2021 ook voor het middelbaar beroepsonderwijs. OSIRIS kwam in 2001 als standaardpakket op de markt en wordt inmiddels dagelijks gebruikt door 49 ho-instellingen met in totaal ongeveer 445.000 studenten. Bij de ontwikkeling van OSIRIS overlegt CACI intensief met gebruikers over een centrale vraag: Wat is de informatiebehoefte van de student en hoe kunnen we de student helpen om succesvol te zijn in de studie?
OSIRIS Piramide

OSIRIS SaaS - Software as a Service


Onderwijsinstellingen besteden ICT-voorzieningen veelal uit door gebruik te maken van Software as a Service-oplossingen (SaaS). Men wil ontzorgd worden en zich richten op de kerntaken ‘onderwijs’ en ‘onderzoek’. Er wordt daarom geen softwareproduct gekocht en beheerd, maar een abonnement afgesloten op een dienst. Er is bijvoorbeeld geen eigen mailserver meer, maar e-mail wordt als dienst afgenomen bij Microsoft of Google. OSIRIS werkt ook volgens dit principe en nieuwe klanten van CACI kiezen dan ook, zonder uitzondering, voor OSIRIS SaaS. CACI draagt zorg voor de beschikbaarheid van de dienst en de bijbehorende functionaliteit. Met OSIRIS Link en de OSIRIS Event Broker gaat CACI nog een stap verder, door de integratie van OSIRIS in uw applicatielandschap en met uw mobiele toepassingen te verzorgen of te faciliteren..
Professional Services

Met onze expertise helpen we u graag verder


Met onze Professional Services biedt CACI ondersteuning bij een optimaal gebruik van OSIRIS en helpen we u belangrijke veranderingen door te voeren. Bijvoorbeeld het implementeren van aangepaste of nieuwe onderwijsprocessen, al dan niet in combinatie met een nieuwe OSIRIS module. Door de inzet van een consultant van CACI profiteert u maximaal van de kennis & ervaring van de makers van OSIRIS. U hoeft niet iedere keer het wiel zelf uit te vinden, wij helpen u graag aan de hand van "Best practices" veranderingen door te voeren.

CACI bv

De Ruijterkade 7
1013 AA Amsterdam
+31 (0)88 - 654 35 00

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!